Rekry

21-06-2018_eerika_0064.jpg

Tervetuloa töihin!

 
 

Keväällä 2018 teimme yhteisestä unelmastamme totta. Perustimme konsulttitoimiston, josta haluamme rakentaa parhaan työpaikan osaaville ja työstään innostuville rakentamisen asiantuntijoille. Vaikka yrityksemme on vielä uunituore, on asiantuntijakokemusta kuitenkin kertynyt jo vuosikymmenien edestä. Kasvamme kovaa vauhtia ja uudet vahvistukset tiimiimme ovatkin erittäin tervetulleita!

Meillä Eerika Consultingissa halutaan tarjota työntekijöilleen paras ja innostavin työpaikka, jossa hymy ei kiireenkään keskellä pääse hyytymään. Salaisuutemme piilee mahtavassa porukassamme, johon olet enemmän kuin tervetullut! Olemme vakuuttuneita siitä, että hyvällä meiningillä varustettu työyhteisö kokee työnsä mielekkäämpänä ja projektitkin sujuvat mukavammin – myös asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme huomaavat tämän. Työntekijämme saavat tilaa kasvaa ja näyttää kykynsä, mutta yksin ei tarvitse kuitenkaan jäädä. Sparrailemme toisiamme ja pohdimme yhdessä ratkaisut eteen tuleviin pulmiin.

Kurkkaa alta avoinna olevat työpaikkamme ja lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera jo tänään osoitteeseen info@eerika.com. Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia, mikäli sopivaa avointa tehtävää ei juuri ole tarjolla.

Tervetuloa luomaan uutta menestystarinaa kanssamme!


Avoimet työpaikkamme

 

Yhteystiedot

Eerika Consulting Oy
Valimotie 21, 00380 Helsinki
044 300 0860
info@eerika.com