Rakennustekninen asiantuntija

21-06-2018_eerika_0297.jpg

Etsimme rakennusteknistä asiantuntijaa täydentämään rivejämme!
Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. valvonta, rakennuttaminen sekä muut asiantuntijatehtävät. Toivoisimme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Mikäli myös suunnittelutyö kiinnostaa ja luonnistuu, on sinulla mahdollisuus laajentaa tehtäväkenttääsi myös sille saralle.

Teknisen koulutuksen (RI, DI tai RKM) ja osaamisen lisäksi hyvät yhteistyötaidot, organisointikyky sekä ihmislähtöinen ote työhön ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen. Työskentelemme pääasiassa taloyhtiöiden korjaushankkeiden parissa, mikä tuokin asukkaiden myötä projekteihin oman lisämausteensa. Olethan siis aidosti kiinnostunut asiakkaistamme, tavallisista ihmisistä.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, arvostat joustavaa ja kehitysmyönteistä työpaikkaa etkä pane pahaksesi mahtavaa työilmapiiriä, odotamme innolla hakemustasi. Haluamme työkaverin, joka innostaa ja kannustaa muita työssään, on tiedonjanoinen ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Rento meininki ja huumorintaju ovat silkkaa plussaa.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Eerika Hyry, 044 300 0860, eerika.hyry@eerika.com. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Laita hakemuksesi tulemaan joko info@eerika.com tai täyttämällä alla oleva lomake palkkatoiveen kera.

Nimi *
Nimi