Projekti-insinööri

21-06-2018_eerika_0101.jpg

Haemme projekti-insinööriä taloyhtiöiden korjaushankkeisiin. Tehtäväsi on toimia projektipäällikön oikeana kätenä ja avustaa häntä hankkeiden läpiviennissä. Työ on monipuolista ja vaatii hyvää organisointikykyä, viestintätaitoja ja rakennusalan tuntemusta. Työnkuvaasi kuuluvatkin monipuoliset projektin koordinoinnin tehtävät, kuten kustannus- ja aikatauluseuranta, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kilpailuttamiset, sopimusten laadinta, yhteydenpito tilaajaan ja yhteistyökumppaneihin sekä kokouksiin liittyvä valmistelu ja jälkityö.

Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa (Rkm/ins. AMK/DI). Pitkän linjan kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan toivotamme tervetulleiksi myös opintojaan loppuun saattelevat uudet kyvyt! Odotamme sinulta myös reagointi- ja heittäytymiskykyä muuttuvissa tilanteissa sekä ihmislähtöistä työskentelyotetta - olemmehan tekemisissä tavallisten ihmisten ja heidän kotiensa parissa! Yhteistyötaidot ovat avainasemassa, sillä toimit linkkinä projektiryhmän eri osapuolien välillä. Olethan valmis tekemään asioita uudella tavalla sekä halukas kehittämään alan toimintaa ja samalla innokas kehittymään myös itse. Haluamme työkaverin, joka innostaa ja kannustaa muita työssään, on tiedonjanoinen ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Rento meininki ja huumorintaju ovat silkkaa plussaa.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Eerika Hyry, 044 300 0860, eerika.hyry@eerika.com ja projektipäällikkö Atte Stambej, 041 515 2453, atte.stambej@eerika.com.

Laita hakemuksesi tulemaan joko info@eerika.com tai täyttämällä alla oleva lomake palkkatoiveen kera.

Nimi *
Nimi