Ihmislähtöistä
konsultointia
rakentamiseen

eerika12.jpg
 
 

Eerika Consulting on rakennuttamiseen ja rakentamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut konsulttitoimisto. Autamme asiakkaitamme onnistumaan rakennushankkeessa ja kiinteistönpidossa. 

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat erinomaista palvelua, olivatpa he ammattimaisia kiinteistönomistajia, isännöitsijöitä tai taloyhtiön asukkaita. Vaikka osaamisemme ja ammattitaitomme perusta on kiinteistöt ja tekniikka, teemme aina töitä ihmisten kanssa. Uskomme että vahvan teknisen osaamisen lisäksi avain onnistumiseen on vuorovaikutus, yhteistyö ja hyvä yhteishenki. 

 

Mitä me teemme?

 

 

Keitä me olemme?

 
 

Projektinjohto

 
eerika6.jpg
 
 

Pidämme
rakennushankkeen
langat käsissämme

Toimimme asiakkaan rakennuttajakonsulttina ja johdamme hankkeita kokonaisvaltaisesti. Varmistamme asiakkaan puolesta, että hanke etenee suunnitellusti ja että aikataulu ja kustannukset pitävät. Autamme valitsemaan oikeat yhteistyökumppanit tekemään oikeita asioita ja ohjaamme toimintaa läpi hankkeen. Teemme hartiavoimin töitä, että rakennushankkeen osapuolet yhdistävät osaamisensa ja saavuttavat kitkattomalla yhteistyöllä asiakkaan toiveen mukaiseen onnistuneen lopputuloksen.

 
 
 

Selvitykset

eerika8.jpg
 
 

Ennen korjaushankkeen käynnistymistä on tärkeää saada hyvä ja kattava kuva kiinteistön kunnosta ja korjaustarpeesta. Yhdessä verkostomme kanssa teemme tarpeen mukaan esimerkiksi seuraavia selvityksiä:

• Kiinteistön kuntoarvio
• Kylpyhuoneiden kuntoarvio
• Sähköautojen latauspisteiden selvitys
• Energiaselvitys
• Jälkiasennushissien selvitys
• Lisä- ja täydennysrakentamisen selvitykset
• Vanhojen piirustusten päivittäminen

 

 

Suunnittelu

 
eerika9.jpg
 
 

Hankesuunnittelu

Onnistunut korjaushanke täyttää asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Hankesuunnitteluvaiheessa selvitämme toiveet, tavoitteet sekä tekniset ja taloudelliset reunaehdot. Kartoitamme mahdolliset korjausvaihtoehdot ja niiden perusteella, yhdessä asiakkaan kanssa, määritämme rakennushankkeen teknisen ja laadullisen sisällön. Suunnittelu ja korjaustyö on sujuvampaa, nopeampaa ja edullisempaa, kun pelisäännöt on yhdessä sovittu. 

Toteutussuunnittelu

Tarjoamme kattavat LVI-, sähkö-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelupalvelut, tarvittaessa yhteistyöverkostomme avulla. Suunnittelussa tavoitteenamme on aina noudattaa LEAN-ajattelun pääperiaatteita. Suunnitellaan vain tarpeelliset asiat, joustavasti, kustannustehokkaasti ja yhteistä suunnitteluaikataulua noudattaen.

 
 

Valvonta

 
eerika10.jpg
 
 

Valvojien tehtävänä on varmistaa, että rakennustyö toteutetaan suunnitelmien ja sopimusasiakirjojen mukaisesti, sekä hyvää rakennustapaa noudattaen. Meiltä löytyy osaaminen ja ammattitaito rakennustekniseen valvontaan sekä LVI- ja sähkövalvontaan. Toimimme myös tilaajan turvallisuuskoordinaattorina.

 
 

Putkiremontit ja taloyhtiöhankkeet

eerika7.jpg
 
 

Olemme taloyhtiön luottokumppani niin pienissä kuin suuremmissakin hankkeissa. Meillä on vuosien kokemus isojen taloyhtiöhankkeiden, erityisesti putkiremonttien läpiviennistä. 

Putkiremontti on onnistunut vain, jos osakkaat ovat tyytyväisiä remontin toteutukseen ja lopputulokseen.

Markkinat pursuavat erilaisia vaihtoehtoja toteuttaa putkiremontti. On perinteistä ja sukitusta. On tavoitehintaa ja allianssia. On urakoitsijavetoista ”avaimet käteen” –mallia ja moneen osakokonaisuuteen pilkottua hanketta. Me huolehdimme, että taloyhtiö löytää juuri sille sopivan korjaustavan, toimintamallin ja niihin sopivat yhteistyökumppanit. Haluamme varmistaa, että putkiremontin osapuolet yhdistävät osaamisensa taloyhtiön tavoitteiden saavuttamiseksi. Tähän tarvitaan vahvan teknisen osaamisen lisäksi vahvoja yhteistyötaitoja. 

Putkiremonteissa toimimme projektinjohtajana, hankesuunnittelijana, suunnittelijana tai valvojana. Tai vaikka kaikissa näissä tehtävissä.

 

Henkilöstö

eerika11.jpg
 
 

Keväällä 2018 teimme yhteisestä unelmastamme totta. Perustimme konsulttitoimiston, josta haluamme rakentaa parhaan työpaikan osaaville ja työstään innostuville rakentamisen asiantuntijoille. Uudet vahvistukset tiimiimme ovat erittäin tervetulleita! Katso avoimet tyäpaikkamme ja ota yhteyttä jos haluat kuulla lisää. 

 
 

Yhteystiedot

Eerika Consulting Oy
Valimotie 21, 00380 Helsinki
044 300 0860
info@eerika.com